Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Per Christensen

Det var noget familie der var begyndt at dampe, så var det jeg tænkte at det også kunne hjælpe mig. Jeg havde før prøvet nicorette's produkter, men det virkede ikke på mig, enten var det for stærke, eller gave udslet. Havde også prøvet de her der lignede cigaretter, men de mundstykker brændte hurtigt af. Jeg er lykkelig over at jeg er damper, da jeg havde svær astma da jeg røg cigaretter. Idag har jeg ikke svær astma, næsten kureret. Jeg oplevede ikke at det var særligt svært at gå fra at være ryger, til at dampe på fuldtid. 1 uge til 14 dage tog det, til at overgå til damp.

Kære politikere

Jeg så helst at i kunne give grønt lys for at de små 10 ml flasker kunne blive afskaffet og man kunne købe sin aroma og nikotin i 50 ml - 1000 ml flasker... Der er jo nok af plastik i naturen og siden der er så mange der damper og også laver deres egen e-væsker så fylder man bare mere plastik i naturen.

For det andet, forstår jeg ikke hvorfor der skal være begrænsninger på tanke til e-cigaretterne. 2 ml er bare ikke meget.
Og når det er sagt, så syntes jeg det ville være en god ide at fjerne det gebyr på 32000 kr som en forhandler skal betale for at få deres produkt godkendt. Jeg ville klart hellere købe mine vare i en egnet butik, i stedet for at der står en knægt på 16 i supermarkedet og prøver at sælge et produkt han ikke har nogle erfaringer i.