Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Torben Mundfeld

Min kæreste og jeg skulle have vores barn nummer to. Jeg ønskede at stoppe med at ryge pga. De gener der er ved rygningen, som f.eks passiv rygning,KOL,lugt,nedsat smags sans mm. Da jeg læste de engelske studier omkring dampning tog jeg ned i en butik i herning og hørte om det og købte mit første damp kit. Jeg anbefaler folk at dampe og droppe smøgerne.

Kære politikere

Hvad er forskellen på Nicorette og damp? Jeg kender flere som er afhængig af Nicorette tyggegummi og deres spray. Der er nikotin i begge. Tag nu og lyt til de undersøgelser som er lavet både i UK,DE,SE,DK og USA. Dem som er kommet til skade og desværre også er døede af det er fordi de damper ting fra gaden som THC olie mm. Hvis det bliver ulovligt så skubber i det kontrolleret salg af godkendte produkter ud på gaden. I kan jo samligne det med hash og andre stoffer. Folk skal nok få fat i det.

Det er på tide at i indser at damp/vaping har hjulpet flere millioner af mennesker med at droppe smøgerne. Hvorfor skal få ødelægge det, bare fordi de har brug for et fix THC..

Dampen har hjulpet mig, jeg dykker og cykler landevejs cykling uden bivirkninger fra dampen