Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Klaus Lundsgaard Nielsen

Røg til fester, men med tiden fik jeg øjnene op for e-cigaretter bla. ved YouTube, e-cigaret hjemmesider. Købte for nyligt en e-cigaret med lukket pod-system, men udvidede samlingen med en Direkte Lunge e-cigaret.
Har efter købet af e-cigaret, fået en følelse af at jeg har valgt det rette, og jeg nu kan ikke føler mig ligeså meget udenfor, som jeg gjorde før.

Kære politikere

Lad jer ikke vildlede af undersøgelser foretaget af folk med interesse indenfor tobak o.lign branchen. Forlang en uvildig undersøgelse, så vil i opdage, at det ikke er så skadelig som medierne desværre har sat igang, som en slags skræmme kampagne.
Flere er gået fra cigaretter til damp, men er nu tilbage på cigaret vognen, fordi medierne har lavet skræmme kampagner, og brugt historier fra bla. USA, hvor der har været tilfældet, men ikke noget som vil kunne ske i Danmark, medmindre man som dem i USA, er et fjols og købe på det sorte marked, og så lægger man selv op til det... enhver med bare lidt sund fornuft, ved det ikke er det sorte marked der er lutter gode ting på.