Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Malte Zoëga Andreasen

Efter 10 år med et par mislykkedes forsøg på rygestop, kørte jeg en tur ud til Smoke-It's butik i Storcenter Nord. Her fik jeg et kit med hjem som kunne levere en fornuftig mængde damp, og jeg har ikke røget en cigaret siden.
Det endte med at være vigtigt for mig, at jeg kunne gøre dampen til en hobby, for jeg fik ikke slukket tørsten efter cigaretter på magisk vist - jeg blev bare "mæt". Når så det blev lidt fristende at ryge igen, så kunne jeg distrahere (og hygge) mig med at blande væsker eller bygge coils.
Jeg var damper i tre år. For et par måneder siden glemte jeg at tage damperen med på en uges ferie, og jeg endte med at lægge den helt på hylden. Jeg lagde her mærke til, at det var mange gange lettere at stoppe med at dampe, end det har været at stoppe med at ryge.

Kære politikere

Jeg håber at I opfører jer, og arbejder som, det I netop ér - politikere - og ikke som de reaktions-maskiner sensationsjournalistikken vil have I er.

Der har været rigeligt med historier om folk hvis batterier begyndte at gå i brand, men der har været meget meget få historier om at disse batterier er blevet behandlet direkte modsat sikkerhedsanvisningerne, eller de 10 år inden da, hvor dette ikke har været et problem.

Der har været rigeligt med historier om folk hvis helbred har lidt gevaldigt, og at det nu nok bliver nødvendigt at forbyde smagesstoffer til e-cigaretter, men der har været meget meget få historier om at disse stakkels personer har benyttet sig af olier og tilsætningsstoffer som bestemt ikke er beregnet til at blive brugt i e-cigaretter, eller de 10 år inden da, hvor dette ikke har været et problem.

Jeg håber at I bruger jeres tid og tanker fornuftigt, når der kommer den ene click-bait-overskrift flyvende efter den anden.