Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Tage F. Billeskov

Har prøvet alt det gængse fra medicinalindustrien, samt akupunktur flere gange uden resultat = max en måneds rygestop med stærke abstinenser.
Har været startet op på damp et par gange før, men stoppede hurtigt igen, grundet kraftig hoste, således også i denne omgang, men med lidt vedholdenhed stoppede "start-hosten" efter nogle få dage, og jeg er nu velkørende udi dampens ædle kunst.
Jeg vil kun vende tilbage til tobakken (som jeg stadig godt kan savne en smule, her efter 6 måneder), hvis der - som der lægges op til - skal stilles endnu vanskeligere krav til anskaffelse og smagsudvalg, samt udvidet forbud på lige fod med tobakken, for så kan det være ligemeget...

Kære politikere

Det største problem er mediernes og Kræftens Bekæmpelses store fonds-, og reklameøkonomiske interesser fra/i medicinalindustrien, som ensretter debatten til et korstog. Man har nu jagtet e-cigaretternes skadevirkninger i snart 20 år, og man har endnu ikke fundet noget som helst, som ikke kunne tilbagevises som enten fup, fordrejninger eller fortielser.
Cancer og herte-karsygdomme er alvorlige emner, som rigtig mange mennesker dør af, og det ville være skammeligt, hvis ovennævnte (indtil nu) mislykkede korstog, får borgerne til at udvise en ligegyldighed overfor eksempelvis Kræftens Bekæmpelse, og stemple denne enormt vigtige institution som missionærer af egne økonomiske interesser - det ville være fatalt - også i indsamlings-øjemed...