Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Rasmus Byrial Jensen

Tror jeg var I slutningen af mine 20'er og på det tidspunkt havde jeg et ønske om at stoppe med at ryge og havde prøvet forskellige ryge stop produkter uden held, før jeg faldt over e-cigaretter..

I starten lykkes det mig at skære ned til omkring 5 cigaretter om dagen, til nu hvor jeg hvor jeg kun damper. Og jeg syntes det er vigtig at tilføje her, at jeg ville væk fra cigaretter og derfor havde ikke ønske om at købe eliquid som smagte af tobak, men istedet købte smage af især frugt og tror bestemt ikke at det havde lykkes, hvis jeg var begænset i mit valg..

Når det kommer til mit helbred kan jeg bekræfte at mine lugte og smags sanser er blevet meget bedre, men det vigtigste er helt klart mit åndedrag, som er 1000 gange bedre, og jeg vågner ikke op og høster en gul slim glat ud om morgen mere..

Jeg er det som man kalder en introvert og det som cigaretter gav mig og som især dampen giver er at jeg kan trække mig lidt væk, især sociale sammenhæng, og give mig noget ro.
og derfor har p.t ingen planer om at stoppe..
Det har også medfødt at dampen er gået hen og bleven en vigtig hobby for mig.

Min far som er ryger og som har røget det meste af hans liv, og som har haft en blødprop i hjernen, har prøvet at starte på edamp men pga. det start udstyr han købte ikke var af det bedste og han klagede over at han fik væske i munden var det ikke en succes..
Så her til jul var det min plan at giver ham et ordenligt starter kit, men efter som dampens sikkerhed i danmark er sat på prøve, kan jeg IKKE anbefale og købe det til ham, hvilket er så utrolig ærgerligt!

For hvis det nye forslag om at begrænse smag mulighederne til kun tobak vil de danske butikker og e-handel forsvinde og det bedste anti-ryge middel i verden vil blive handicappet i danmark og kan ikke se hvordan jeg kan anbefale det til andre, som vil droppe smøgerne..

For mig selv, vil jeg ikke stoppe med dampen og fordi jeg er god til at navigere nettet vil det højst sandsynligt nok lykkes for mig at få mit frugt smag, men det er ej mit ønske at det skal komme til det..

Og vende tilbage til tobak smagen på den ene eller anden måde er ej mit ønske..

Rasmus

Kære politikere

Hvis det nye forslag om at kun tobak smag, er den eneste smags mulighed at købe i Danmark falder igennem, vil vi i Danmark handicappe den bedste bevist anti ryge middel der findes i verden!!

Det vil vil ødelægge butikker og e-handle i Danmark og derfor vil kun de færreste ryger prøve dampen som en mulig rygestop.

For dem som allerede damper og nyder deres speciale smag, bliver tvunget til at ryge en smag de vil væk fra og ikke bryder sig om, og det vil med sikkerhed føre nogen tilbage til smøgerne da vanen stadig er der..

dampen er 95% sundere end cigaretter.. hvor stort er op til til debat, men jeg kan bekræfte det personligt at det er meget sundere, så hvorfor handicappe det?

Ulovligt e-handel og ukontrolleret produkter vil helt klart blive købt..

IGEN IGEN Hvorfor handicappe det bedste anti ryge middel der findes i verden!?

Rasmus