Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Ann-Sofi Hauge

Efter at have prøvet nikotintyggegummi, plaster, akupunktur oma uden held, opdagede jeg ecig. Startede for 8 år siden og det virkede fra dag 1. Efter under en måned havde jeg ingen tobakshoste længere, min kondi forbedrede sig markant, lugt- og smagssans kom tilbage. De tilbagevendende voldsomme forkølelser og lungebetændelser stoppede. Min familie bakkede stærkt op og jeg oplevede alle de gode fordele ved at have kvittet tobakken. Det var faktisk ikke spor svært at kvitte tobakken, takket være dampen. Jeg kommer aldrig til at ryge cigaretter igen, så længe jeg kan dampe. Har en enkelt gang prøve at ryge en "festcigaret", men det har absolut ingen appel længere. Vil til enhver tid foretrække min damp. Jeg ved med min forhistorie som storryger, at jeg nok ikke vil lægge dampen på hylden, har skåret kraftigt ned på nikotinen, men uden dampmulighed ville jeg helt sikkert vende tilbage til analoge cigaretter. Det er min damp, der holder mig ved fra tobakken resten at livet.

Kære politikere

Ecigaretter og damp giver forfærdelig mange hardcore rygere (som mig) muligheden for at kvitte tobakken for good! Har dampet 8 år nu og faktisk opnået alle de benefits et tobaksstop kan give. Ja, det er måske ikke sundt, men set i forhold til alle de forfærdelige ting tobak medfører, har jeg på egen krop oplevet, at min damp har givet mig en masse sundhedsmæssige benefits efter at have stoppet med cigaretter.
I skal afveje fordele og ulemper - og tage i betragtning, at dampen hjælper os meget tobaksafhængige til at kvitte det værste - nemlig tobaksrygning - og at tobak dræber mange mange flere end dampen - på sigt - gør!