Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Thomas Mikal Kjeldsen

Jeg stoppede med smøgerne fordi jeg var træt af, at have det af helvedes til. Rent ud sagt. Jeg var ofte syg med influenza og var udbredt allergiker. Virkelig mange allergier - hele året rundt.
I dag er jeg uhyre sjældent syg, min kondition er mærkbart forbedret, den konstante hosten er væk og alle mine mange allergier er meget mindre udtalte. Nogle af allergierne mærker jeg faktisk ikke mere til overhovedet .. Jeg kan ikke understrege tydeligt nok, at edampen virkelig har haft en positiv indvirkning på min (og mange andre danskeres - ) sundhed.
Jeg har aldrig røget og dampet samtidigt, det havde ikke brug for, for da jeg begyndte med dampen indså jeg hurtigt, hvor let det var at kvitte de forbandede cigaretter vha. edamp.

- Ps. Min historie er på ingen enestående

Kære politikere

Jeg vil have lov at udtrykke min foragt for den modstand og hetz, som dampens modstandere står for. Det er efterhånden almindeligt kendt, at damp er 95% mindre skadeligt end traditionel tobaksrygning. Hvorfor ignorerer de folkevalgte dette veldokumenterede faktum?! Betyder folkesundheden virkelig mindre for politikerne end de mange penge eks. tobaksindustrien og medicinal industrien genererer til statskassen? Dette er min overbevisning og foragt.

I er på vej til at ødelægge noget, der kan vise sig at få samme indvirkning på folkesundheden som penicillin har haft