Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Stine Borum Månsson

Jeg havde prøvet at stoppe 1000 gange, oftest vha en kold tyrker. Jeg mislykkedes gang på gang. Jeg har prøvet med nikotin tyggegummi, nikotin plaster og den der mistspray. Mislykkedes igen og igen. Jeg har været på champix. Det gør jeg aldrig igen!! Jeg var nødt til at stoppe meget hurtigt, da jeg fik det så voldsomt psykisk dårligt på det.

Så fik de e-cigaretter nede på tanken i byen! Så gik der sport i det! Jeg lærte at skifte silica-tråden, bestilte aroma og base på nettet, blandede selv osv. Men udstyret gik hurtigt i stykker og jeg tabte gejsten.

Jeg faldt tilbage på smøgerne.

Da jeg så blev gravid med mit første barn kæmpede og kæmpede jeg for at stoppe, men jeg endte med at kunne nøjes med 2-5 cigaretter dagligt.
Han kom til verden og kort efter får han konstateret astmatisk bronkitis... Vi røg kun udenfor, men det sidder i tøjet og han var påvirket af det alligevel.
På et marked faldt jeg over en stand med e-cigaretter.
Jeg købte mig en Kbox Mini, forskellige væsker. Få dage efter besluttede jeg mig for at jeg egentlig ikke gad købe cigaretter længere.

Det var i 2015, jeg har ikke røget en cigaret siden. Min mand fulgte med 6 måneder efter.

Nu er jeg flexjobber i en dampbutik. Jeg bruger kun 3-6 mg nikotin. Og jeg elsker at dampe. Jeg hoster ikke, jeg kan lugte og smage igen. Begge mine børn er raske, uden astmatisk bronkitis.

Det er en af de bedste beslutninger jeg har taget, i mit liv!

Kære politikere

Vær kildekritiske, lyt til flere sider med forskellige vinkler. Læs de studier fra ind- og udland.