Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Klaus Christensen

En af mine gode venner dampede og jeg prøvede det nogle gange, men hostede vildt meget af det. Men så fandt jeg en smag han havde der ikke gav hoste.
Ca. en uge senere var han på besøg og forærede mig en e-damper (Joyetech e-grip) og den væske jeg kunne lide og sagde til mig: Fra nu af ryger du ikke mere. Du damper på den her.
Vi fik den sat op og han viste mig hvordan jeg skulle behandle apparatet og væsken og forklarede mig alt om væsker og nikotin. Og fra den dag, har jeg kun dampet. Til at begynde med kunne jeg ikke holde mig fra smøgerne når jeg indtog alkohol, men det gik meget hurtigt over - smøgerne stank simpelthen for grimt og smagte ulækkert. Og det gav rigtigt mange tømmermænd.
I dag kan jeg igen smage det jeg spiser. Jeg sover bedre. Dyrker rimeligt meget idræt, hvilket jeg var ude af stand til da jeg røg. Og min kæreste og børn er utroligt glade (og meget mere nærværende) for at jeg ikke ryger Jeg hader røg og alt hvad det bærer med sig. Og lugten og generne er de værste.
Jeg har selv hjulpet 3 med at holde op med at ryge 100% - og de er ligesom jeg mere end almindeligt lykkelige for at have droppet smøgerne efter flere mislykkede forsøg med andre rygestopmidler.
Og så er der én ting der er fulgt med dampen, som jeg ikke havde før; en gruppe af dejlige mennesker, der hjælper og er der for hinanden. Og har man et spørgsmål om damp (eller næsten alt muligt andet) så er man sikker på at kunne hente hjælp, få gode råd eller kvalificeret svar - og det uden at tobaksindustrien eller medicinalindustrien har puttet penge i svarene.

Kære politikere

Rygning er medvirkende til 13.600 dødsfald årligt - og det interesserer jer ikke at forbyde. Afgifterne ruller ind og i holder det danske sygehus- og sundhedsvæsen i atbejde.
Alkohol dræber 10 danskere om dagen. Man kan købe alkohol med frugtsmag og deslige når man er 16år. Afgifterne ruller ind og i holder det danske sygehus- og sundhedsvæsen i arbejde.
To uoplyste idioter putter THC olie fra det sorte marked i en e-cigaret, der Ikke er beregnet til det - og dør af det og i er klar til ved lov at forbyde damp - i stedet for fx at bruge Englands (puplic health england) meget omfattende forskning og tests af damp igennem 5 år som grundlag til at danne en konklusion eller som grundlag selv at forske mere i damp og effekterne herved.
Danmark er et af de mest kontrollerede land hvad angår e-cigaretter og e-væske. Damp forhindrer mennesker i at dø af rygning.
Så er det meget muligt man inke har 20-25 års videnskabeligt grundlag for at vide hvor meget mindre skadeligt det er end rygning, men i de 10 år damp har været her, er der mig bekendt ikke en eneste, der er
død af det!
Man må ikke købe e-cigaretter eller e-juice hvis man er under 18år. Fuldstændigt ligesom det er med cigaretter - som jo så slår ca. 13.600 flere ihjel om året end damp gør. Det er ca. 100% flere...