Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Karsten Hollerup Schneidermann

I 2011 begyndte fornemmede jeg at tiden var moden til at stoppe med cigaretter og jeg prøvede med alle former for rygestop produkter inklusiv skrå, men først da jeg fik fat i en e-cigaret var det muligt at kvitte, begyndende med at nedtrappe cigaretterne og snart kunne jeg ikke lide stanken og smagen af cigaretter. Belønningen i form af bedre fysisk form og forstærket lugte/smag sans var også meget tydelig ved skiftet til 100% e-cigaretter.
Dengang var e-cigaretter jo en ret ubekendt, også på min arbejdsplads, men jeg fik lov til at dampe indendøre så længe det ikke generede andre og det gælder til den dag idag. I løbet af min tid som e-cigaret bruger er e-juice og high-end udstyr blevet lidt af en hobby, og mange nye venskaber er stiftet i denne forbindelse.

Kære politikere

Jeg er rask og har det fysisk godt efter knap 10 år som damper og håber meget at danske politikere vil skelne til de mange veldokumenterede undersøgelser fra andre EU lande. De mest populære e-juice varianter består af sød frugt og slik smag og man forstår godt bekymring mht. børn som nye e-cigaret brugere og derfor skal aldersgrænsen overholdes ligsom den også skal overholdes mht. alkohol med eller uden sliksmag. Et forbud imod smags essens vil naturligvis blot skabe et ukontrolleret illegal marked.