Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Mads Vang Høeg

Jeg stoppede med at ryge ved hjælp af e-cigarretter. Jeg havde dampet og røget cigaretter samtidigt i en årrække, men endte med at blive træt af dårlig ånde, lugtende tøj og ikke mindst pengene jeg brugte på cigaretterne. Jeg endte med at gå helt over på e-cigaretter istedet og har undgået 2 ud af de 3 punkter (pengene har ikke ændret sig så meget da det er blevet en hobby). Jeg tror ikke jeg ville gå tilbage til at ryge fast igen, men benytte snus istedet for hvis e-cigaretterne skulle gå hen og blive ulovliggjort (håber jeg for alt i verden ikke bliver en realitet)

Kære politikere

Jeg håber i vil se mere på e-cigaretters effekt sammenlignet med almindelige cigaretter. Sammenligner dem med hinanden ift. Skadesvirkning og se mere på fordele frem for ulemper.
Har hørt fra kunder jeg har ekspederet (i Smoke-it) hvordan damp har forbedret deres vejrtrækning, hvordan de har sluppet f.eks. Astmamedicin som de førhen har været stærkt afhængige af for at kunne bevæge sig i ‘’normalt’’ tempo og bedre lugte- og smagssans.