Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Thomas Hald Gorski

Jeg havde havde røget i ca 15 år. Men en nat havde jeg det RIGTIG svært ved at trække vejret. Så sagde jeg til mig selv: NU er det slut med smøger. Jeg stoppede fra den ene dag til den anden. Var røgfri i 1år, men faldt i igen. Efter ca 1/2år med smøger fandt jeg ud af at der fandtes et alternativ i e-smøger. Siden den dag, ca 4 år siden, har jeg SLET ikke haft lyst eller behov for almindelige smøger. Og kommer ikke til det, takket være e-cigeratterne. Jeg kunne godt være nervøs for at et forbud mod e-cigaretter kunne fører til at jeg igen falder tilbage på almindelige smøger.
I samme periode HIK jeg hos en allergiklinik for vaccination med høfeber. Der skulle jeg jævnligt have målt min lungekapacitet i forhold til når jeg fik vaccinerne. Sygeplejerskerne kiggede noget da min lungekapacitet var steget med 40% efter den første måned og ca 80% efter et halvt år. Jeg er sikker på at e-cigaretterne Har hjulpet mig med min afhængighed og jeg en dag vil være helt røg/dampfri.

Kære politikere

Kig på de dokumenterede undersøgelser der ligger på hvad dampen kan bruges til. Lad være med at sidestille det med cigaretter, for det er IKKE det samme. Det har, for MANGE mennesker, været vejen til en bedre hverdag og derved et bedre liv.