Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Casper Svendsen

Jeg stoppede december 2013, jeg skulle være far, sønnen skulle ikke vokse op med en far der røg. Samt de risici det kan medføre. Jeg havde ikke overvejet at stoppe før dette, men prøvede med en kold tyrker, det gik ikke. Så begyndte at kigge efter mulige løsninger. Jeg opdagede dampen, ved at en kammerats far havde sådan en. Det var inden de rigtig blev sådan nogenlunde kendte. Jeg fik prøvet hans og kunne mærke at det godt kunne fungere. Så jeg begyndte at læse RIGTIG meget op på e-damp. Risici, undersøgelser, hvad skal man vide, hvordan fungere det, hvad er der i osv.

Efter massiv research, fik jeg bestilt mit første kit... Jeg fik taget et hvæs af en smøg 6 måneder efter jeg begyndte at dampe. Vi sad på torvet og fik fadøl midt i midsommeren humøret var højt, de andre røg så tænkte jeg, jeg kunne lige prøve og tage et hvæs. Nysgerrigheden var der. Men det var en meget ubehagelig og ulækker oplevelse, smagen var forfærdelig. Blev 'kureret' derefter. Har ikke set tilbage siden. Men dampen holder jeg stadig ved, det er blevet hobby at bygge og blande selv. Det holder fingrene igang og nikotin behovet bliver dækket. Selvom jeg har gået stille og roligt ned i styrke. Jeg har altid dampet kage/dessert smage. Det med at pege det over på at det kun er for at lokke børn over, er noget pjat.

Kære politikere

Hvorfor bliver dampet sidestillet med cigaretter? Og ikke som et bedere alternativ, ligesom Nicorette, Nicotinell samt div. Medicinske behandlinger.

Man kan ikke lade være med at sætte spørgsmålstegn ved jeres integritet og dagsorden. Nå enkelte dødsfald i USA (der ikke har noget at gøre med almen væske i e-cigaretter) bliver pustet op, som om det var det farligste i nyere tid. For blot at nævne ét tilfælde.

Det er klart der skal være kontrol, godkendelser og lovgivning indenfor området. MEN DET SKAL GIVE MENING!
Børnesikring på låg, det giver mening. Max. 10ml nikotin holdige væsker. Det giver ikke mening, når det argumenteres som det er farligt, hvilket det selvfølgelig kan være. Men kan nævne 100 andre flydende væsker som er decideret dødelige i små mængder, som kan købes i 0.5L dunke uden problemer. Udover det også er et kæmpe resource spild, med en masse små plastik flasker. Få nu sat lidt afgift på og få en bid af indtægten.