Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Peter Kelkelund

Jeg havde gået i næsten 6 år med ønsket om at stoppe med at ryge. - Jeg prøvede alt så som; tyggegummi, inhalator of plaster...intet hjalp. - Så prøvede jeg en vens damper med kaffe smag i. Og næste dag gik jeg ud og købte for ca 800.- dampudstyr og væsker. Og det gik virkelig godt. Ca 2 dage inde i mit rygestop, prøvede jeg at ryge en cigaret og blev SÅ dårlig at efter 2-3 sug smed jeg den væk og har ikke røget en eneste cigaret siden!

I dag lever jeg stort set sygdoms-fri, på nær en lille forkølelse i ny og næ. Jeg er til lægen min 2 gange om året og får tjekket mine tal samt lungekapacitet. ALLE mine tal bliver ved med at forbedre sig!

Hvis jeg ikke ville kunne blive ved med at dampe pga forbud og/eller yderligere reguleringer, vil jeg ikke kun miste min forretning men højest sand synligt på et tidspunkt prøve at ryge cigaretter igen :(

Kære politikere

Jeg vil bede jer af hele mit hjerte om virkelig at undersøge dette her før i igen forhastet laver lovgivning igen, som kun har basis i meninger og holdninger fra medicinalindustrien. Nicorette og nicotinell har VIRKELIG mistet mange penge over de seneste 10 år og derfor spredes der STORE løgne og misvisnede opslag (ofte sponsoreret af ovennævnte firmaer) - der kun har til formål at skræmme os alle væk fra dampen.

Jeg har brugt de sidste 4 år på at banke min meget lille beskedne butik op i hjertet af København. Og hvis, f.eks. der kommer yderligere restriktioner på udstyr og væsker så som; Børnesikring, som de fakto vil gøre 99% af alt udstyr på markedet i dag ulovligt. - Eller forbud mod "smage" i væskerne...Ja så mister jeg ALLE mine kunder og de vil købe over nettet fra udlandet og/eller ulovlige steder.

Så ja jeg beder jer faktisk på mine blødene knæ om virkelig at tænke jer om og ikke lader jer skræmme af magter som kun har egen økonomisk interesse for sig.

Kærlig hilsen
Peter Kelkelund