Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Betina Schaumann

Jeg har flere gange forsøgt at stoppe med at ryge cigaretter, men uden held. Jeg har også prøvet de traditionelle nikotin produkter, men dem blev jeg dårlig af! Så opdagede jeg e-cigaretten og prøvede den. Jeg husker det tydeligt!! Jeg var startet til løbetræning og jeg pustede og stønnede og måtte holde mange pauser. Så fik jeg min e-cigaret en fredag og startede straks - lagde cigaretterne væk og har ikke røget eller bare smagt på en siden!! Om mandagen til løbetræning kunne jeg løbe de 5 km uden at puste og stønne og stort set uden pause. Jeg kunne dufte ting og smage ting jeg ikke kunne da jeg røg cigaretter.
Jeg er Jo udemærket klar over at e-cigaretten ikke er sund, men det er helt klart bedre end at ryge en pakke cigaretter om dagen!

Kære politikere

I vil så gerne have at der vælges sundere og andre alternativer til cigaretter, e-cigaretten ER et bedre alternativ. Det må så absolut være bedre at beholde forskellige smage og ikke kun tobaksmagen. I starten blandede jeg min egen smag og er i dag meget glad og tryg ved at jeg ikke er nødt til at gøre det længere. Jeg kan købe det i butikker og ved hvad der er i min e-cigaret!!!