Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Malene Kok Olsen

Begge mine forældre - ret "unge" 60 år blev ramt af aggresiv lungecancer, og brugte begge e-cigaretten i deres sidste "lånte" tid - så det ville være mærkeligt ikke selv at gå den vej!
Vi taler tilbage i 2012 - hvor cancerafsnittet på sygehuset i Næstved var dejligt åbne overfor e-smøgerne,
Ligeledes Hospice i Dianalund ♡
Hvor vil det være frygteligt hvis regeringen "piller" ved - og forringer vores mulighed for selv at kunne vælge...

Kære politikere

Kære Politikere.
Som "damper" og tidligere storryger, er jeg personlig meget bekymret for de tiltag og de besynderlige begrænsninger I er igang med at ville sætte på "dampen"/ eks. Forbud mod smagstilsætning (begrundelse - at det skulle lokke børn til at dampe?) Den holder altså ikke?!!
I risikerer tværtimod, at folk tænker:
Vores smag skal vi sgu ha! Og så har vi måske balladen... der findes nu et selvblandermarked - aroma kan skaffes, og det kan væsken også, spørgsmålet er da om folk har forstand på hvad de laver.
Med tanke på at vi gerne vil sundhedsfremme herhjemme er det da helt ude i "hampen" at gå vejen med forbud og restriktioner, det tvinger vel folk i retning af de farlige cancerpinde cigaretter - som i øvrigt jo netop også stiger i pris, men er det i virkeligheden det alting handler om? Flere penge i statskassen- og så kan vi ellers lægge os syge om 10-15 år ?
Hvad med at sætte jer ordentlig ind i hvad det egentlig ER - og hordan det har hjulpet rigtig mange mennesker, og stadig gør?
Personligt har det hjulpet mig, jeg havde en rigtig arrig astma - og havde hver vinter lungebetændelse, tuff - dette har jeg ikke haft overhovedet siden jeg gik over på dampen, og astmamedicin har jeg stort set ikke behov for - så lad nu være!