Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Theis Bøgvald Laursen

Mit navn er Theis Bøgvald Laursen.
jeg er 27 år gammel og jeg har dampet siden den 25 november 2015. før jeg kom over på at dampe i stedet for at ryge, havde jeg prøvet alverdens rygestop metoder. alt fra nikotin tyggegummi,plastre, sprays.
men der var simpelthen intet af det der virkede.
jeg opdagede en dag e-dampen via internettet, da jeg så en lille reklame fra en Lokal butik.
som jeg få dage efter valgte at besøge, de mennesker jeg støtte på derinde var super velinformerede og gode til at vejlede mig i den rigtige retning af hvad for en e-damper jeg skulle starte med, så jeg valgte at købe en den samme dag og jeg startede på at bruge den omgående og siden da har jeg ikke rørt eller haft lyst til en admindelig smøg.
da jeg var kommet igang med det blev det positivt modtaget af både mine venner,familie og min arbejdsplads at jeg ikke stank langt væk af røg, jeg havde pludseligt mere energi i min hverdag, jeg var gladere, mit helbred er blevet væsentlig forbedret.
det sidste 2,5 år vil jeg sige at mit brug af e-damperen er blevet n hobby for mig, samtiddig med at det stadig er en hjælp for at sørge for at jeg ikke kommer tilbage på de admindelige cigarretter.
jeg er også på nuværende tidspunkt selv ansat i en e-damp butik hvor jeg dagligt hjælper folk med at skifte fra smøger over til -damp, jeg har utroligt mange der kommer ind igen og igen, de siger stort set alle sammen det samme, at det virkelig har hjulpet dem med at komme af med smøgerne.

Kære politikere

hej til hvem af de kære politikere der for lov at læse dette her.
jeg vil starte med at præsentere mig selv, jeg hedder Theis. jeg har dampet i næsten 4 år.
jeg kan personligt som udgangspunkt godt forstå at vi har fået nogle restriktioner på e-dampen, jeg er stor fan af at der er kommet noget kontrol på hvad der kommer i disse væsker vi bruger og at det ikke er lovligt at sælge til folk under 18.
det jeg er knapt så stor fan af det er at der kun må sælges 10.ml flasker med væske tilsat nikotin. da for det første at hvis folk vil have fat i en større mængde,så køber man bare flere. for det andet,så giver det et MEGA plastik forbrug og det synes jeg personligt vi problemer nok af i forvejen.
hvis vi også lige skal tage den op med hvor store beholderne/tankene må være på en e-damper, så kan jeg personligt ikke forstå hvorfor det er at der kun må være 2.ml. i en beholder.
men slut med alt den snak om hvad der er sket, lad os snakke lidt om hvad der måske kommer til at ske. lad hver med at lade jer påvirke af alle de ting der hænder over i USA. lad hver med at tro at alt det der er sket er e-damperens ansvarlig for.
for det er ikke tilfældet, nu er jeg personligt ikke den store forsker inden for den slags ting her, men læse det kan jeg dog.
og hvis man går ind og læser lidt nærmer på nogen af de artikler der har været oppe her inden for den sidste tid, så vil man finde ud af at det de unge mennesker over på den anden side af kloden har brugt, så vil man hurtigt kunne finde frem til at det der har været synderen her er det der hedder THC. det er olie basseret og det må man for alt i verden ikke bruge i en e-damper.
så tænk jer om en ekstra gang, læs tingene ordenligt igennem inden i tager en beslutning som i sidste ende kan få fatale følger for rigtig mange mennesker her i Danmark.