Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Michael Marker

Hørte om ecigaretter, engang i 2015, og undersøgte lidt forskellige muligheder da jeg gerne ville stoppe med at ryge alm cigaretter. Startede med en mund til lunge tank fra aspire med 3mg, og har ikke rørt en cigaret siden, den brugte jeg i ca en måned. Så gik jeg over til at kombinere det med rba's med færdiglavede coils. Idag damper jeg stort set uden nikotin. Og elsker de muligheder der af smage, jeg vil aldrig røre tobaks smage, for hvorfor sku jeg, det smager hæsligt. Frugt, kage, og lakrids smage er da meget bedre. Uanset hvad der kommer til at ske i fremtiden med ecigaretter kommer jeg stadig til at købe grejet illegalt hvis det sku nå så langt.

Kære politikere

Hør her, det er bevist op til flere gange af topforskere fra England at ecigaretter er et MEGET sundere alternativ end cigaretter faktisk er dampen fra ecigaretter bevist at være mere ren end den luft vi går og indånder til dagligt i storbyerne. Så burde den ikke være længere, ecigaretter er sundere og er kommet for at blive. Det kan ikke være rigtigt at vi dampere skal bøde for de penge i taber hver gang en ryger kvitter cigaretterne til fordel for dampen.
Selv hospitalerne i england kan se fornuften i ecigaretter, og flere steder er der endda åbnet dampshops inde ved siden af kioskerne og kantinerne på hospitalerne. Så lad folk vælge den sundere vej, og lad være med at tvinge dem tilbage til giftpindene.