Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Ronnie haarup

Jeg prøvede at stoppe med at ryge flere gange men det lykkedes ikke før jeg begyndte på damp. Jeg er SÅ glad for det den dag idag. Det hjælper mig til at tage et break og komme igennem en stresset hverdag. Jeg har aldrig været i så go form før og jeg har sjovt nok fået min lugte sans tilbage :) og min smags sans har aldrig været bedre. Jeg har smagt smøger siden jeg stoppede og føj for pokker det smager forfærdeligt! Og selvom jeg ved det Ikke er sundt ved jeg at det ALDRIG blir så skadeligt som smøger..
jeg elsker og dampe og det blir jeg ved med. Hvis det blir gjordt ulovligt i dk bestiller jeg fra udlandet alternativet var at jeg skulle gå tilbage til smøger hvilket jeg ikke vil.

Kære politikere

Istedetfor at forbyde damp var det så ikke bedre at forbyde cykler? Der er ingen registrerede dødsfald med e væske. Eller Jo olie baserede thc væsker men det er jo ikke det samme og ikke det alm mennesker putter i en e cigaret. Men hvor imod cykler er der mange mennesker som dør i trafikken hver dag? Eller hvad med at sætte alders begrænsningen op til 25? Vi er vel voksne mennesker og burde selv bestemme.. Lad nu hver med at fjerne den eneste effektive måde som kan holde folk væk fra de satans cigaretter :( . Kunne forstå hvis i ville forbyde tobak med alle de mennesker som dør hver eneste dag pga kræft