Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Kasper stokbæk

Altså jeg er på mit 3 forsøg på at kvitte smøgerne nu. Alle gangen har været ved hjælp af en E cigaret, men hvergang er det endt i det samme, med at man er til fest eller lignende også man bliver tilbudt en smøg, som så bliver til flere, også ender man selv med at købe en pakke, som så bliver til en til og udvikler sig på den måde.
I starten købte jeg endelig en E cigaret for sjov skyld, men så var det jeg begyndte at tænke over at stoppe med smøgerne da de var langt dyre og dårlige for mig end E cigareten, og så gik det lidt op og ned med det, men så mødte jeg en der viste mig hans byg selv E cigaret, med squonk mod, hvor jeg blev forelsket i den, og købte mig mit ejet sæt, og så gik der hobby i det, både med selv og bygge, og at finde de beste tekniker til det osv.
Nu efter jeg har fået nyt job i Skagen, prøver jeg så at stoppe med smøgerne igen og gå over på damperen fuldtid, for det er lidt skønner at kunne hive en damper op i stedet for en pakke cigaretter hver gang man skal lade laserne.
Jeg er blevet rigtig glad for min damper, og uanset hvad så synes jeg at de kan sku ikke komme med nogen begrundelser for at den er mere skadelig end smøger, og jeg syndes faktisk det er for galt at de ikke bliver promoter et noget mere som en løsning til ryge stop, og at foreninger som er imod smøger ikke, har bud den velkommen med åbne arme, og i stedet for har stemplet den som en "ondskabens kilde" ligesom smøger. Men så igen det er min mening håber sku i kan bruge det til noget.
Mvh Kasper Stokbæk

Kære politikere

Indtil videre så har de "dødsfald" som er sket "på grund af dampening" været resultatet af ulovlig thc damp væske, og dårlige hjemmefusket e væske.
Det er fuldstændig forrygt at der er snakke om at banner e cigareterne på de grundlag, for hvis man ser på det så i forhold til sin modpart smøgerne, så har vi haft 5 dødsfald (som også er sket pga dårlig uprofessionelt håndværk) i mod det 1000'er af døds fald der sker hvert år på grund af smøger.
Mit ønske til jer er at i skal få promoter et e cigareter noget bedre, som en måde for folk at stoppe med at ryge på, for jeg vil ikke mene at rygning og dampening har noget at gøre med hinanden, specielt ikke når det handler om hvorvidt de må bruges henne, jo syndes selvfølgelig ikke at vi skal have butikker og restauranter fyldt med damp, men, de skal ikke gå ind under samme reglset, når det kommer til hvor de må anvendes, eventuelt lav en lov med at bare og kroer på en vis størrelse må have lov til at tillade E cigaretter, på steder hvor rygning måske ikke er tilladt.
Bare nogen tanker jeg har.
Håber i har kunne bruge det til noget.
Mvh Kasper Stokbæk