Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Torben Sølvsten Rasmussen

Har flere gange forsøgt at stoppe med at ryge i årenes løb. Men trangen fik mig tilbage selv efter et stop på næsten to år.
Fra starten og mange år frem røg jeg pibe. På et tidspunkt blev mit hosteri så slemt at jeg måtte gå over til smøger. Det gik så i en del år, men tilsidst hostede jeg også så meget af smøgerne at jeg besluttede at prøve damp.
Jeg købte et starter sæt, via internettet. Det var med nogen skepsis jeg tog mit første sug. Men heldigvis kunne jeg allerede efter de første sug, sige at det kunne jeg godt leve med. Og det kunne jeg. Jeg har ikke så meget som tænkt på at ryge en smøg siden, og det kommer jeg garanteret heller aldrig til igen.
Jeg elsker mine dampmaskiner, og har ingen planer om at stoppe med at dampe. Min hoste forsvandt efter nogle få dage, og min fysik er i topform, selv om jeg stadig indtager nikotin.

Kære politikere

Damp er et meget effektivt midel til rygestop.
Det vil være en kæmpe fejltagelse, hvis man fremover fjerner den mulighed for at rygere kan slippe ud af deres afhængighed af tobak.
Tænk jer nu godt om, så i ikke baserer jeres beslutninger på en enkelt dansk professor, som ikke tænker på rygernes tarv, men tilsyneladende har andre interesser.
Når de engelske sundhedsmyndigheder anbefaler rygere at gå over til damp og siger det er 95% mindre skadeligt, er det da sært hvis vi i Danmark tror vi er så kloge at vi ikke mener det samme, og at englænderne ikke ved hvad de gør.
TÆNK JER OM