Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Bjarne Rodschou Marcher

Havde prøvet alt andet og var nær kradset af pga pillerne.
Min lillebror introducerede mig så for dampen, jeg blev overrasket hvor kort tid der gik før jeg havde smidt smøgerne helt. Dernæst kom min smags og lugtesans tilbage. Jeg er født med kronisk astmatisk bronkitis og er gået fra at bruge astma medicin hver dag, til kun at bruge det når jeg er syg nu, havde lungebetændelse hver tredje måned, har jeg kun haft to gange siden jeg gik over til damp.

Kære politikere

I opfinder problemer der ikke eksistere, for at to procent af de unge damper hver dag, kræver det at de har nogen der køber det for dem eller at det er nethandel. Det er allerede forbudt at sælge til unge under 18.
At i så oven i købet vælger at sammenligne os med USA som har et ureguleret marked, frem for England som mere ligner vores og som rent faktisk har haft uvildige forskere til at lave undersøgelser ligger uden for min fatte evne.
Pissinger er ikke uvildig, hendes vederlag kommer blandt andet fra Pfeizer som har mistet penge på damp, det alene brude være nok til at hun bliver ekskluderet som såkaldt ekspert.