Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Maj-Britt Garst

da jeg startede var det ikke for at holde op med at ryge. Jeg ville dampe indendørs og så ryge udenfor. Men jeg nåede aldrig udenfor, da dampen gav mig det jeg havde brug for - nemlig nikotinen og fornemmelsen af at ryge. Da jeg røg cigaretter havde jeg i vinterhalvåret henholdsvis bronkitis og lungebetændelse som kom som perler på snor. Og desuden hostede jeg nærmest lungerne i stykker hver morgen. jeg har ingen af delene mere.
Da min mand fik en blodprop i hjernen første gang (han fik 2) havde jeg det sådan at "nu må jeg ha en smøg" jeg tændte en cigaret og efter 2 hvæs, kikkede jeg på cigaretten og tænkte hvorfor gør jeg det her, den giver mig jo ikke det jeg troede, slukkede den og smed resten ud. jeg kunne ikke tænke mig at blive ryger igen - men kan jo blive tvunget til det hvis det bliver forbudt.

Jeg havde før ecigaretten kom på markedet prøvet alt for at blive røgfri. akupunktur, hypnose og diverse piller tyggegumme osv det meste blev jeg dårlig af og det havde ingen virkning - heller ikke de rygestop kurser jeg har deltaget i

Kære politikere

hvorfor lytter i ikke til de mennesker der ved noget om det at dampe? Flere forskere i udlandet har dokumenteret at det at dampe er mindre sundhedsskadelig end tobaksrygning.
Tværtimod lytter i, til en person der bliver betalt af medicinalindustrien til at sætte en skræmme billed op. De medikamenter der er i de rygestop produkter som bliver fremstillet er mere skadelige end de tre der er i rygevæsken.

Jeg forstår ikke at alle dampere skal betale prisen for 5 unge der havde puttet hasholie i deres e-cig.
Det ved enhver idiot jo er farligt.
Her i Danmark er produkterne jo testet og kontrolleret - men ingen kan jo kontrollere mennesket. Og jeg fatter ikke, at i ikke gider sætte jer ind i hvad årsagen på de dødsfald i USA er - men hopper på Pis-ingers skræk kampagne og straffer alle fornuftige mennesker