Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Leif løth

Jeg have røget siden jeg var 16-17 år og da vi skulle i scanning for at se vores lille dreng for første gang d med jeg smøgerne på hyllen og stoppede med det. Efter 6 år rammes jeg at en arbejdsrelateret stress og fik lyst til at ryge og havde ikk selv lyst til at starte på de smøger, så jeg valgte at begynde at dampe da jeg har en ven der damper og vidste igennem han at det var mindre skadeligt. Det skal lige tilføjes at efter jeg er begyndt at dampe spiser jeg slet ikk slik og kage da jeg også får den tilfredsstillet igennem dampen og har tabt mig 20kg på lidt over 1 år.

Kære politikere

Er du ikke sød at se lidt et andet sted hen og se på England da de har undersøgelser der viser noget godt for damper. Ved godt at damp ikk er sundt men mindre skadeligt.
Og det at forbyde smag i e-væsker kan jeg ikk se hvorfor det skal. Og så må det kun smage af noget jeg prøver at undgå nemlig tobak smag og mentol.
Kom nu for Søren og åben de øjne.
Det er folks helbred i snakker om og mange damper vil gå tilbage til cigaretter hvis det skulle ske med forbrydelse af smag i e-væsker.