Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Michael Nielsen

Efter at have prøvet utallige rygestopprodukter (hypnose, tyggegummi, nåle osv...). Måtte jeg konstatere, at nu manglede jeg egentligt bare at prøve Champix. Detailleddet jeg så ikke, da jeg havde erfaret at produktet kunne være livsfarlig at bruge (jvf. Diverse historier fra bla. USA). Jeg havde faktisk affundet mig med at være ryger resten af livet. Lige indtil en af mine gode venner, en dag kom med en lille ting i hånden. Vi havde sammen prøvet rygestopprodukter uden at det var lykkes.. han var begyndt at dampe! Han havde faktisk ikke rørt en cigaret i en måned på daværende tidspunkt! Jeg bad ham bestille en tilsvarende “e-cigaret”til mig og min kone på nettet. Det var tilbage i 2012. Helt præcis 14/6 at vi startede med dampen. Det lykkedes! Vi har ikke rørt en almindelig cigaret siden! Min gode ven og jeg lavede et væddemål. Dem har vi før haft i forbindelse med rygestop, men denne gang har vi til dato ikke fundet en taber! Ham og hans kone, ja faktisk hele vores fælles vennekredsen, har vendt ryggen til almindelige cigaretter - til fordel for edampen!
Jeg kan derfor varmt anbefale edamp til alle rygere som gerne vil væk fra smøgerne. Man oplever præcis samme virkning med edamp, som hvis man stoppede helt! Dvs bedre vejrtrækning og lungefunktion, bedre smags- og lugtesansen, bedre søvn og at man ikke bliver helt så forpustet længere...
Såfremt der ikke længere kunne købes edamp-produkter i Danmark, ville jeg have to valg: enten at købe tingene ulovligt på nettet, eller, hvad værre ville være: at begynde at ryge cigaretter igen!

Kære politikere

Prøv at se forbi de “skyklapper” som Sundhedsstyrelsen, tilsyneladende, har udstyret jer med!
Kig på succeshistorierne fra England, hvor Public Health England (= vores sundhedsstyrelse), anbefaler edamp som regulært rygestop-produkt. Det har betydet, at mere end 2,5 millioner englændere endelig har kvittet smøgerne!
Kig også på andre lande vi andre sammenhænge plejer at sammenligne os med: Tyskland, Frankrig, Norge eller Canada....
Og mangler I oplysninger,så tage en snak med DADAFO.... de ved hvad det taler om - uden at have økonomiske interesser!