Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Mia Jeanette staghøj Jensen

Jeg købte en e-cigaret da jeg gerne ville skære ned på forbruget af cigaretter, da jeg fik den hjem stoppede jeg helt med at ryge i løbet af et par dage, jeg begyndte pludselig at kunne lugte og smage ting igen som jeg ikke har kunnet lugte i mange år. Jeg har meget mere energi i hverdagen, jeg havde faktisk ikke regnet med at kunne slippe cigaretterne helt, men det kom helt naturligt da jeg kom i gang med dampen, jeg savner ikke cigaretter i dag , det er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år.

Kære politikere

Dampen har gjort det muligt for mig at stoppe med at ryge, en af de ting der gjorde det muligt er at man kan få så mange forskellige smage, det gør at man har mere lyst til at lade cigaretterne ligge, jeg har ikke kunnet være så aktiv sammen med min søn som jeg er nu i flere år, jeg kan gå lange ture i raskt tempo uden at få åndenød , det var helt umuligt før jeg begyndte at dampe.
Jeg ønsker inderligt at i ikke forhindre mig og andre i at bytte cigaretterne ud med dampen og få det så meget bedre i hverdagen.