Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Erika mikneviciute Rosendahl

Har ikke prøvet virkelig at stoppe(ryge cigaretter), nydt prosessen for meget, gik over til damp efter min mand begynd at dampe. Røg min sidste cigaret i pakken og tog damperen i brug. Har slet ikke lyst til ryge, har heller ikke røget en eneste cigaret sidden. Det var foråret, kan huske hvor mærkeligt det var at lige pludselig kunne dufte alt i naturen. Eneste minus - arbejdes kaffe smagte ikke så godt :). Har slet ikke lyst går tilbage til cigaretter.

Kære politikere

Kan I værre sød og rigtig undersøge og læse information om dampen, bare lidt mere end klick bait media skriver, kontakt internationale forsker, som laver rigtig videnskabelige forskning i dampen ( DADAFO kan hjælpe med listen af dem ). Og når I skabt realistisk billede så kan det tages beslutning. Håber at I forhaste ikke med beslutning som kan føre flere tilbage til røg tobak og ikke væk fra den, som jeres ønske er.
Skab jeres egen holdning til damp baseret på viden, ikke klick bait media artikler eller dem som har personlig interesse i at folk ryger eller stopper med at bruge deres produkt.
Kan I være sød og kigge på UK i stedet for USA.