Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Christina Boysen

Da jeg startede med at dampe, satte jeg mit cigaret forbrug meget ned, efter et par år fik jeg helt over på damp og har aldrig røget en cigaret siden.
Jeg startede med at købe et CE4 kit, og lidt frugt væske. Det var meget vigtigt for mig at min damp IKKE smagte af tobak, da det jo var det jeg gerne ville helt væk fra. Jeg tror at hvis jeg ikke kunne få mine e-væsker med frugt/kage/lakrids smag, så ville jeg nok ende tilbage på cigaretterne, og det ønsker jeg ikke.
Da jeg var ryger havde jeg ofte halsbetændelser op til 8 gange om året. Siden jeg er stoppet helt for 3 år siden, har jeg haft halsbetændelse en eneste gang.

Kære politikere

I rammer de forkerte med alle jeres tiltag. Det virker som om I KUN tænker på at få en hel masse penge i kassen og er fuldstændig ligeglade med folks helbred. I gør det så svært så muligt for dampere at købe deres væsker med nicotin i. efter den nye TPD lov bliver der brugt en fuldstændig vanvittigt af emballage fordi at man max må købe 10ml væske med nicotin af gangen. Hvad er jeres begrundelse? Altså den rigtige? Mener I virkelig at det er bedre at flere 1000 børns forældre og bedsteforældre begynder at ryge igen, og udsætter deres omgivelser for passiv rygning? Passiv rygning skader, der er der mange undersøgelser der viser.. Passiv damp har ingen indvirkning, ud over at det måske dufter en smule af jordbær, frem for røg der så sætter sig i tøjet og alle andre steder man er.