Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Lars Andersen

Jeg startede fordi så kunne jeg få min nicotin mens jeg sad foran computeren hvor min smøger ofte røg sig selv op, fra dag 1 røg kun 3 smøger og nogen gange lidt flere, efter nogen gav det ikke mening jeg røg længere da det ikke smagte godt så jeg droppede dem sammen med 2 andre venner, de begyndte igen efter ca 2 måneder og jeg har holdt min lige siden, jeg damper fordi jeg kan lide det og alternativet er at ryge og det vil jeg ikke .

Kære politikere

Jeg ville ønske i ville få øjnene op for meget dampen har gjort for vores sundhed, når i vælger at lave regulationer som påvirker så mange menneskers helbred synes jeg i skylder os i arbejder for at sætte jer ind i hvad der er sandt og falsk og ikke lovgive efter postulater og følelser, kig på hvad sker der i de lande hvor skal dampen er meget udbredt og hvor de har lavt antal rygere.

Jeg bliver så træt når jeg hører jer politikere snakke som i har forstand på det. Det er ikke engang gået op for jer at os der damper ikke ryger på en ecig, da det ville kræve vi rent faktisk brændte den af og det ville være usundt