Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Michael Christian Larsen

Jeg blev nød til at tage beslutningen om at stoppe med at ryge, da jeg er selvstændig vognmand og før det har jeg altid været chauffør. Så jeg har altid røget helt vildt mange smøger om dagen, og da familie, venner, bekendte begyndte at dø af kræft, og at jeg selv begyndte at seriøst kunne mærke at smøgerne gjorde noget skidt ved min krop, så måtte jeg finde en måde at få hold i rygningen. Men da jeg stadig bruger meget tid i en bil og på kontoret, så var det super fedt at istedet for at erstatte smøgerne med en masse usundt, så kunne jeg erstatte det med slik og frugt aromaer. Det er vejen frem for mig, og det hjælper mig til at være røgfri. Havde jeg ikke dampen, så var jeg 100% blevet ryger igen, ja for den sags skyld aldrig stoppet.

Kære politikere

Når man går forbi unge mennesker på gaden og ser de står med en smøg, så tænker man alt mulig grimt. Fordi unge mennesker ryger fordi andre unge gør det, og de unge tror det er sejt at ryge. Og efter 20 års rygning, så ved jeg personligt hvor svært det var at stoppe, og unge mennesker har slet ikke rygrad til det.
Et andet kæmpe problem jeg også ser ved at forbyde dampen, det er at de mennesker, som så er fornuftige nok til at dampe, de bliver tvunget tilbage på smøgerne, og da cigaretter heller ikke er blevet billigere med årene, så tror jeg at ihvertfald blandt de unge, så vil kriminaliteten stige, da de jo skal have råd til det ene og det andet, og deres cigaretter.
Men hvis man nu bare lod dampen være, så har dem der har lysten til at dampe, mulighed for at gøre det, og hygge med vennerne og uden det koster en formue.
Jeg damper altid frugt og slik smag, det gør at jeg aldrig har lysten til at spise usundt, hvilket har gjort at jeg ikke har taget så meget som et eneste gram på da jeg holdte med cigaretter.

Håber at dette måske kunne være med til at ændre synet lidt, og jeg står gerne frem og uddyber mere.

Michael Larsen