Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Mads Randrup

Jeg blev far til en lille pige som lugtede fælt af tobak produkternes kemikalier når jeg havde sidst med hende eller når jeg havde holdt hende.
Jeg har aldrig i mine 16 år som ryger forsøgt at stoppe bare 1 dag da jeg elskede hver og en smøg og dag som ryger! Vidste det ville blive en kamp med tilbagefald i massevis.. købte en e-cigaret start pakke som mit første rygestop middel og siden den dag har jeg ikke taget ÉT eneste sug på en cigaret!
Jeg fandt desværre ikke nogen særlig smag jeg Virkeligt brød mig om, selvom jeg købte de fineste producenters væsker. Jeg vidste e-cigaretten var en vinder, for mig, så ville ikke skifte den ud selvom diverse smage på markedet den gang ikke gjorde det helt for mig. Jeg begyndte selv at eksperimentere med at mixe mine egne smage sammen og fandt ud af at der her var en mulighed for at opnå et tilfredsstillende resultat!I dag lever jeg på 4år, udelukkende af at designe og udvikle premium smags koncentrater til internationale e-væske fabrikker, butikskæder, aroma-firmaer og andre e-væske brands! Smagen er altafgørende for den individuelle forbrugers lyst til at kunne fortsætte eller gennemføre et tiltrængt rygestop!
Tak for muligheden for at deltage:)
Mvh. Mads Randrup

Kære politikere

At spejle sig i U.S.A., i forhold til regulering og evidens om e-cigaretter, er en tilbagegang for alt det arbejde, i og ikke USA, har lagt i udformningen af den lovgivning vores TPD bla. står for i Danmark!
Da vores forbrugere ikke ligner deres, er et sådan sammenligningsgrundlag ikke ansvarligt.
Vi kører ikke bil når vi er 16år og har heller ikke retten til at bære våben! Hvilket jeg er taknemmelig for!

Så tal med forbrugerene!!! Og forstå den periode med rædselshistorier var rådne-væsker de unge blev forgiftet med i USA!!

Informer borgerene i Danmark korrekt gennem ALLE medier om dette, da medierne endnu ikke til dato har været ÆRLIGE over for borgerene i deres udsendelser, artikler og radio programmer!
!!!! VI SKAL UNDGÅ DISSE THC OLIE PRODUKTER PÅ DANSK JORD !!!!

At overse rygerenes muligheder og de hundrede tusinde danskere der nyder et tobaks frit liv med damp, vil være en skændsel og en skamplet for danske historie.

Mvh. Mads Randrup