Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Simon Brinch Møller

Jamen jeg havde røget et stykke tid, min familie var på ingen måde glad for det. Min far arbejdede på daværende tidspunkt på et hospital, så kendte til rygere, effekterne, samt e-cigaretter og hvad de nogenlunde var.
Vi gik ofte turer hvor jeg selvfølgelig røg, og min familie kunne ikke holde det ud.
Efter at have prøvet, samt elsket oplevelsen fra en kammerat's ecigaret med blåbær smag vidste jeg at det var det jeg skulle bruge.
Jeg fik den første ecigaret i julegave af min far, og stoppede med at ryge på stedet (Udover 2 smøger gennem de sidste 3 år hvor jeg begge gange har været forholdsvis beruset).
Jeg har fået konverteret både min forlovede samt min faster og hendes mand og de er alle utrolig taknemmelige.
Det skal påpeges at da jeg startede med at ryge, der var jeg meget atletisk. Jeg udøvede både Parkour samt Longboarding mens jeg røg, og allerede efter 1 måned kunne jeg mærke så mange forbedringer.
Både min lugtesans, smagsløg, udholdenhed og vejrtrækning blev så meget bedre jeg selv blev overrasket.
Jeg kunne ikke være mere taknemmelig for at min far købte mig min første ecigaret.

Kære politikere

Kære politikere.
I Danmark går vi overordnet set meget op i befolkningens helbred, og ecigaretter er nok det bedste værktøj der nogensinde er lavet til at hjælpe folk med at kvitte smøgerne. En afgift på e-væske i den grad vil kun resultere i flere mennesker går tilbage til smøger, og mindre mennesker prøver at stoppe via hjælpen fra det værktøj.
Jeg syntes det er i overkanten da industrien allerede er reguleret på en måde så det fungere for alle med det nødvendige stadig til rådighed.
Jeg er sikker på nogle af jer kender nogen, eller kender nogen som kender nogen der har taget skade af de klassiske cigaretter, muligvis endda med et fatalt resultat.
Jeg beder jer om at kigge på et andet perspektiv og se det på den måde at det vil kunne hjælpe så mange mennesker hvis det er tilgængelig på samme måde som det er nu.