Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Henrik Albert Hoeck

Jeg valgte dampen da jeg så de forskellige muligheder der blev vist af markedsføring i butikker. Det var lidt svært til begynde med men så længe man mentalt er indforstået med at man nu skifter fra cigaretter til e cigaret så kan det lade sig gøre. Jeg kunne indenfor kort tid smage og lugte bedre. Jeg løb min første halv maraton indenfor 1-2 år det ville ikke kunne lade sig gøre med cigaretter. Tandlægen skulle heller ikke rense så meget i mine tænder.
Jeg har det godt med at dampe og jeg kan ikke se hvad et smagsforbud skulle bidrage andet end at unge hælder andre farlige ting i deres e cigaret. Jeg føler desværre lidt at en politiker har set for meget CNN og syntes at USA havde fat i noget, samt ikke selv kunne finde på en lov. Ja jeg syntes man burde sætte sig ind i tingene før man laver lov ændringer.

Kære politikere

Læs nu på opgaven inden i skriver facit.
Jeg har nu aldrig hørt om unge under 18år som kan gå ind i en butik for at købe e cigaret udstyr eller e juice. Uden at vise ID men sjovt nok er det på samme vilkår som cigaretter og alkohol. Er det ok at fortsætte med cigaretter som er lang mere dødelige end e cigaretter. Jeg syntes det lugter langt væk af afgifter frem for folkesundheden.