Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Lasse Gamborg

Var træt af at prøve at stoppe med at ryge, for at falde i igen. Havde prøvet alt andet og en dag fik jeg nok- smøgerne skulle kvittes!
Efter flere succes historier om dampen, undersøgte jeg mulighederne og fandt hurtigt ud af at det, der havde gjort forskellen for folk, var smagen.- så det gjorde jeg- og det virkede!!

Nikotin tyggegummi smager af smøgerne, plastre gør mig utilpas og smøgerne stinker og gør intet godt.

Efter jeg skiftede til damp fik jeg smagen og lugtesansen tilbage. Jeg blev ikke forpustet på arbejde og lugtede ikke som et værtshus hver dag. Nu har jeg ikke røget i over 4år og har ikke hang til cigaretter.

Dampen (med smag) hjalp mig videre til et sundere liv. Helt sikkert jeg ville falde i igen, hvis det smagte som cigaretter eller af ingenting.

Kære politikere

Jeg forstår i er bekymret for at damp lokker unge, fordi det “smager af slik” - men det er ikke det der gør forskellen. Cigaretter smager ALDRIG godt - men det afskrækker ikke unge fra at starte.

Damp har hjulpet mig (og tusindevis af andre) væk fra røgen - på grund af smagen.

Som ryger lære kroppen at det skal smage “sådan” og så får den nikotin - det er samme princip der spiller ind når man skal væk fra røgen og over på dampen - at kroppen lære at den (anden) smag giver nikotin.
Et engelsk studie viser at damp er 95% sundere end cigaretter...

Istedet for at jage os der damper, så jag alkoholikere oh andre der hælder 40 øl ned om dagen - de koster 2kr/stykket og ud over de ødelægger kroppen, ødelægger de økonomi, jobbet kan ikke passes, man køre spritkørsel og koster liv, samt hele familier bliver ødelagt - det sker ALDRIG på grund sf damp - eller cigaretter for den sags skyld.

Jeg råber vagt i gevær og Beder jer lade os vælge selv, om vi vil ryge eller dampe - men alkoholen - den bør i seriøst få kigget nærmere på!

Mvh Lasse