Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Line Regina Svensson

Da jeg ventede min datter prøvede jeg og stoppe, jeg var nede på under 5 smøger , et par uger inden jeg havde termin stoppede jeg helt. 3 dage efter jeg havde født min datter begyndte jeg desværre og ryge smøger igen. Det er ca 5 år siden, jeg har desværre røget siden. Jeg opdagede Edamp, da vi fik en e-cigz butik her over jeg bor. Min kæreste og jeg gik ind og snakkede med dem, den bedste service jeg nogensinde har oplevet, vi gik der fra en en damper hver og min kæreste lagde smøgerne samme dag. Jeg stoppede i 3 uger hvor jeg kun dampede men det var svært for mig og ligge smøgerne helt væk. Jeg begyndte desværre og ryge smøger igen da smøgerne var let tilgængelig , vi manglede væske til damperen og andet til. Efterfølgende gik jeg op og snakkede med medarbejder (B) i E-cigz og jeg er begyndt og dampe igen. Nul smøger efter jeg igen er startet med og dampe, og har dog stadig lidt svært ikke og tænkte på smøgerne men jeg er fast besluttet på og holde den ! Når jeg damper er det ikke særlig mange hvæs jeg tager, som hvis jeg røg en hel smøg! Ja det er super svært at jeg ikke ryger smøger mere for vanen er svær og komme af med , lugten af smøger kan jeg ikke mere efter jeg damper. Mine omgivelser er stolte af mig at jeg har lagt smøgerne væk, det er min mor også men hun kan ikke lide røgen fra damperen. Nej det er ikke en hobby for mig da jeg holder mig til de smage jeg ved jeg kan lide- frugtsmag. Nej jeg vil IKKE tilbage til smøgerne, da smøgerne var med at til jeg røg mig mæt. Jeg er begyndt og spise mere og har min appetit igen, jeg har taget 2 kilo på efter jeg er begyndt og dampe! Min vægt sagde før 40 kilo og nu er jeg oppe på 42-43 efter jeg er begyndt og dampe:D jeg vil ikke tilbage til smøgerne og på længere sigt vil jeg også gerne stoppe med og dampe. Så jeg er helt røg fri på alle måde. Lejligheds ryger nej, det er svært med mine medmenesker er søde og respektere mit valg.

Kære politikere

Kære politiker.
Jeg var ikke selv fan af damp i starten . Jeg har været smøg ryger i ca 14 år, og jeg er stoppet med smøgerne og det har damperen hjulpet mig med. Jeg har inden jeg begynde og dampet prøvet og stoppe med at ryge smøger uden held. Da jeg og min kæreste blev præsenteret for damperen stoppe han med at ryge smøger med det samme og det er over 1 år siden. Jeg har der imod haft det sværere men er begyndt på damperen igen og har lagt smøgerne på hylden. Jeg mener personligt at hvis det ikke havde været for damperen og frugt smag så var jeg ikke stoppet med smøgerne. Jeg vil ikke bryde mig om hvis man ikke kan få fx. Frugt smag til den, da jeg kun bruger frugt . Grunden til jeg bruger frugt smag er fordi jeg vil væk fra smøgerne af jeg ved godt der er nikotin i damperen men det har jeg valgt og gøre for stadig og få nikotinen men trappe ned efterhånden uden. Jeg mener ikke det er fair grundlag at fjerne frugt smagene og de andre smage fra damperen fordi der er nogle unge mennesker der vælger og begynde og dampe! Der er alders grænse på hvor gammel man skal være på og dampe og den ved jeg at de holder der hvor jeg køber min damp.
Jeg er ordblind og har svært ved at formulere mig på skrift og jeg får nok nok ikke formuleret mig sådan som jeg gerne vil og i synes nok mit grundlag er tynd men jeg er bange for at begynde og ryge igen hvis der bliver forbud om at sælge fx frugt smag til dampene fordi det er det der hjælper mig til at holde mig fra smøgerne.