Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Jan Yt Hansen

Konen ville gerne stoppe med at ryge. Hun havde prøvet andre produkter uden succes.
Da jeg er den "tekniske chef" i husstanden, var det min opgave, at finde hardwaren og vædske. Hoppede derfor selv med på dampen.
Vi startede begge med højt nikotin niveau, men er nu nede på 6 mg. Konen har endda et par vædsker uden nikotin. Vi blander selv.
Jeg har dog ikke sluppet "ligkiste sømmene" helt, men har kun damp med på arbejde. Ryger kun hjemme i privaten.
Min og konens erfaring er, at e-smøg er den mest effektive nedtrapning/total stop, uden abstinenser. Men man skal stadig ønske at stoppe/nedtrappe, for at det virker. Viljen skal være der!

Kære politikere

Damp er ikke sundt, men er mindre skadeligt end tobak. Det er den mest effektive tobaks-afvænning, men stadig ikke uden udfordringer.

Men disse udfordringer, lider alle de andre ryge-stop produkter også under.
Lad medicinal-branchen dokumentere, hvor mange brugere, der nedtrapper nikotinstyrken frivilligt!

Med damp styrer den enkelte selv, sit indtag af nikotin. Man bliver konstant spurgt, i butikker og på nettet, om nikotin styrken. Herved tvinges forbrugeren til, at tage stilling.

I mine øjne, vil en sammenligning af, tobak og damp, tilsvare samme sammenligning mellem brændstof- og el-biler. For hvis strømmen til el-bilen kommer fra et kulkraftværk, holder den miljømæssige anbefaling ikke.

Yderligere vil jeg pointere, at mange af, de såkaldte, eksperter, som udtaler sig i damp-debatten, har et habilitets-problem. Hvor mange af disse eksperter, er ikke på medicinal-branchens lønningslister, i forhold til fremhævelse af samme branches produkter (Læs : LOBBYISTER ).