Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Kasper Certus Schiermer

Jeg har været igennem adskillige rygestops produkter, nikotin tyggegummi, plaster, laser behandling og rygestops piller, men intet hjalp. For en del år tilbage gik jeg forbi den lokale damp shop, en dolfus damp og tænkte at det kunne være lykken! Jeg købte et start sæt med 2 ego batterier og 2 ce tanke og det hjalp den første uge og så var jeg tilbage på smøgerne igen! Jeg fik ikke nok ud af de her små damper med et meget stramt sug! Der gik noget tid før jeg fandt en anden butik med noget anderledes udstyr, noget større udstyr og et meget større udvalg af smage! Jeg var solgt lige på stedet ved første sug! Ekspedienten fortalte omkring damp grupper man kunne melde sig ind i! Så det gjorde jeg og fandt ligesindede, dampen er ikke bare et rygestop det er et sammenhold hvor man får opbakning råd og vejledning til at komme væk fra smøgerne! Allerede inden for kort tid, fik jeg en forbedret kondi, jeg kunne smage igen og dufte ting! Havde det ikke været for dampen og det store udvalg af smag og udstyr, ville jeg formentlig stadig ryge smøger!

Kære politikere

Kære politikere, jeg kan sagtens forstå at i kigger til USA og deres håndtering af dampen! Men sandheden er at de burde kigge vores vej istedet! Vi har regulering af markedet, vi har faktisk den strammeste regulering i hele Europa! Det er ikke alt jeg er enig i med hensyn til TPD lovgivningen! Men det er en solid start! En god idé ville også være at kigge på forskningen i England, på nuværende tidspunkt er der faktisk 2 damp butikker der er startet op på hospitalet, det må der være en meget god grund til!

Jeg stoppede med at ryge med hjælp fra en damper, efter utallige fejlforsøg med andre rygestops præparater! Jeg synes det er vigtigt at vi anerkende ør den succes dampen giver med rygestops og fortsætter med at gøre det nemt og lige til for os forbruger, så vi ikke kommer tilbage på cigaretterne og for at fremtidige potentielle forbruger, kan nyde godt af den effekt dampen har!