Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Britt Norre

Min søster fik en blodprop og for at støtte hende gik jeg med på et rygestop kursus. Vi fik nogle produkter som slet ikke virkede, så fortalte jeg en kammerat om dette og han præsenterede mig for damp og i løbet af 14 dage havde både jeg og min søster smidt cigaretterne væk og var blevet dampere og siden har ingen af os røget. Dampen er blevet vores redning for et længere og sundere liv. Vores familie og omgivelser var skeptiske i starten da damp jo var noget nyt, så jeg fandt efter noget tid frem til Dansk Damper forening og via deres hjemmeside og facebook gruppe blev jeg informeret om både det positive samt det negative ved damp. I dag har jeg en bedre kondi , forbedret lunge kapacitet og kommer ALDRIG tilbage på cigaretterne. Havde dampen ikke eksisteret havde min søster i dag været død og jeg havde siddet med ilt apparat pga af KOL ( som er forbedret med 10%) vores læger anbefalede os at blive på damp istedet for cigaretterne . Så tak for livet kan jeg kun sige😄

Kære politikere

Jeg har igennem ca 9 år været damper. Inden da var hjerte - lunge sygdomme noget der var tæt inde på livet i min familie.
Mine tal er blevet væsentligt forbedret og ved sidste tjek spurgte jeg min læge om jeg kunne fortsætte med at dampe, og svaret var hvis du vil leve videre så fortsætter du med dampen vil du dø så gå tilbage på cigaretter. Så svaret er naturligvis jeg er damper , i den tid jeg har dampet har jeg sparet samfundet for rigtig mange penge ved ikke at blive et tal i statistikkerne .
De problemer der fremover vil komme hvis i vil stoppe for at jeg kan gå i en fysisk butik i Dk er at jeg ikke ved hvad der er i min væske såfremt dette skal købes via en hjemmeside i udlandet. Og hvad med alle de arbejdspladser der går tabt? Skat og moms som ikke længere kommer i statskassen, har vi som samfund råd til at miste dem?
Vejen frem må være mere oplysning omkring damp så vores unge mennesker vælger et sundere alternativ til cigaretterne. Jeg har læst de engelske undersøgelser omkring damp, tænk at det er 95 % mindre skadelige at dampe end at ryge.