Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Jacob Nyc Johansen

Jeg startede faktisk bare fordi jeg syntes det ville være fedt med en nedskæring på smøgerne, men det endte hurtigt med at jeg ikke gad og ryge cigaretter længere, både pga af smagen men også fordi jeg kunne mærke at jeg fik luft i hverdagen, smags/lugte sansen kom tilbage, mine børn sagde at jeg ikke lugtede af askebæger mere. Så uden jeg havde planlagt det, så var jeg “ikke ryger”. Jeg havde prøvet at kvitte smøgerne et par gange før, men uden held. Men alligevel lykkes det mig at tage ca 5 kilo på.... pr forsøg! Så havde jeg dem at slås med!
Og humøret var ikke at spøge med. Selv med nikotin tyggegummi var jeg tvær og umulig at være lokale med. Men med damp maskinen, kunne jeg få mit nikotin fix og være “normal”. Jeg skar hurtigt ned på nikotinen, både fordi udstyret blev bedre, men også fordi jeg havde mulighed for det. Så nu blander jeg selv væsken og ender på et nikotin indhold på 2 mg. jeg vil ikke stoppe med at dampe, det smager godt og jeg kan godt lide hyggen omkring “rygerne”.
Forrige år holdt vi jul i Thailand og jeg gik tør for væske den dag i skulle flyve hjem, så jeg fik en cigaret af min kone, og det bekræftede mig bare i at jeg ALDRIG kommer til at ryge smøger igen. Det er bare så brand ærgerligt at jeg næsten føler mig som en kriminel når jeg skal have noget nyt til dampmaskinen, det er jo nærmest som at købe ingredienserne til en bombe, hvis man ser på reglerne på området.

Kære politikere

Dejligt at der er nogen som bekymre sig om vores helbred, men når det så er sagt, så er trist at vi gang på gang skal være offer for en enten forældet eller i værste fald direkte ukorrekt artikel som nogle levebrøds politikere finder på det store internet og lovpriser den som biblen.
Jeg vil ønske at i sætter jer bedre ind i emnet, og er lidt mere kritiske overfor hvem der evt har bestilt den artikel/undersøgelse i finder. Tobaks industrien er jo blandet ind i en del! Og det virker lidt som om i ikke helt vil undvære alle de dejlige afgift kroner der er på cigaretterne!