Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Martin Rohde

Beslutte mig sammen med en ven at nu skulle vi stoppe med rygning og gå stille og roligt over på damp. Det tog mellem et år og to at komme helt over på dampen uden en smutter med at ryge en cigaret til en fest, men har nu været røgfri i 5 år plus det løse.

Kære politikere

Hvis i vil tage god smag ud af væskerne, så kommer mindre mennesker til at bruge e-cigaretter. En af de bedste måder at stoppe med at ryge, spænder i ben for. Ja, det giver ikke lige så mange penge i statskassen, men hvorfor spænde ben for alle der prøver at stoppe med at ryge ved brug af e-cigaret, for at tjene det mere for jer. Det er en grisk måde at gøre tingene på.
Hvorfor straffe folk i stedet for at hjælpe?
I har brugt tiden på at lave det hele til en heksejagt uden at tænke på de konsekvenser der kommer ud af det hele.
Folk der arbejder i branchen mister deres job og firmaer må lukke dørene permanent.
Folk kommer tilbage til en dårligere levestil og ødelægger deres helbred når i tager det mindre sunde alternativ fra dem.
I straffer forbrugerne, de håndarbejdende bag det hele og sender folk på røven.
Forbrugerne får det dårligere og kommer til at koste penge for staten når de skal have hjælp for fx. lungecancer. Samtidig er der blevet flere arbejdsløse som i skal tage hånd om.
I korte træk kommer jeres beslutning til at betyde om folks helbred skal trues, statens integritet blive sat på spil og folks tiltro til at staten vil os det bedste vil blive truet af idéen om at vi er blevet et kapitalistisk land helt ind til benet.