Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

David Olsen

Jeg havde prøvet at stoppe med at ryge flere gange, da jeg røg fast.. Men en dag så jeg en reklame for sådan en cigaret lignende Damper, og tænkte at det måske var måden.
Jeg var dobbel bruger i omkring 6 måneder, indtil jeg fik opgraderet min Damper, prøvet en masse spændene nye smage som "Vingummi", "frugter" og "lakrids", opdaget at der faktisk findes damp fællesskaber på Facebook som hjælper hinanden og opmundre hinanden til at begynde med at dampe og holde sig fra kistesømmene (cigaretter) .

Jeg oplevede straks efter 1-2 ugers tid uden cigaretter og kun med min Damper, at min kondition allerede begyndte at forbedre sig, min lugtesans og smagsløg forbedrede sig markant!
Det var faktisk overraskende nemt at stoppe med cigaretterne fuldstændigt, med alle de fantastiske smage der findes.

Min kæreste, familie & kollegaer, var vældig begejstret over at jeg var stoppet med cigaretterne, da jeg altid stank som et askebægre og det var generelt ikke særlig behageligt at være omkring mig når jeg røg cigaretter.
Det er helt anerledes nu, mit tøj lugter ikke af det jeg Damper, at være omkring mig når jeg damper er meget mere behageligt, selfølgelig kan der være nogle smage der ikke lige er deres kop te, men det er meget bedre end lugten af cigaretter.

At være Damper, er blevet en hobby for mig.
Jeg har brugt rigtig mange penge på diverse væsker og dampere, og brugt meget af min tid på at være "fuldtids" Damper.. Det kan godt lyde lidt fjollet, men at være Damper og at det har fået mig væk fra cigaretterne, og at jeg kan hjælpe andre med det, betyder alt for mig, basicly har det reddet mit og andres liv!

Jeg syntes det vil være så trist og vanvittigt, hvis Danmark vil forbyde e-cigaretter, eller bare smage for den sags skyld..
Det vil skabe et sort marked i Danmark for det, og endnu flere personer begynder at experimentere med hjemmebland, at det ender med slemme sygdomme og i værste fald, døds tilfælde som vi ser i USA..

Det er selfølgelig ikke "sundt" at dampe, faktisk alt andet end ren luft er usundt at inhalere, men det er MEGET sundere at dampe end det er at ryge cigaretter, 95% sundere hvis vi skal være præcise.

Jeg håber inderligt, at Danmark på et tidspunkt, bliver fortalere for e-cigaretter.
At Danmark, som England, ser lyset..

Mvh.
David Olsen.
Administrator på Danmarks største Damp fællesskab på Facebook.
"Vi er Dampere"