Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Dennis Eilsøe

Dampen startede som et tilskud, men overtog hurtigt da det smagte langt bedre.
Efter jeg stoppede med cigaretter, blev mit helbred meget bedre, og jeg kunne udholde langt mere fysisk. Jeg har aldrig oplevet gener ved at dampe.
Men det krævede også, at smagen i E-cigaretten ikke smagte af enten menthol eller tobak, da det efter forsøg fik mig til at falde tilbage på de rigtige cigaretter..
Efter jeg begyndte kun at bruge frugt smage, stoppede jeg helt med at ryge rigtige cigaretter.
Jeg kan mærke det er langt næmmere at undvære E-cigaretten, i situationer hvor det ikke er muligt at bruge den.. Fremfor dengang jeg røg rigtige cigaretter (der var det helt umuligt at undvære cigaretter i længere tid).

Kære politikere

Hvis i nu virkelig ønsker et sundere folk, så skal i ikke begrænse så meget på E-cigaret området.. selvfølgelig skal mindreårige ikke benytte sig af dette, men det holder butikkerne også skarp øje med.
Det Eneste danskerne tænker omkring det i har gang i, (omkring at begrænse udvalget af smage, og gøre det dyrere) er at i vil have færre folk til at benytte sig af E-cigaretter, og istedet ryge rigtige cigaretter (fordi det tjener i flere afgiftkroner på).
Hør nu på jeres befolkning, og støt jeres folk ! .. lad være med at ignorere os, det skaber kun endnu mere mistillid til jer.
Det eneste i får ud af et "flavour-ban" og afgifter, er større handel fra udlandet på e-væske.
Dvs. langt større chance for risikable substancer i væsken og større chance for at løbe ind i de problemer der er set i USA.
Problemet ligger ikke hos butikkerne, ej heller den godkendte væske der sælges.
Butikkerne holder skarp øje med salg til mindreårige, og at dette ikke sker.
Desværre er det langt sværere at holde øje med på netsalg. dog kan dette problem løses med NemID login på disse sider.