Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Flemming Holtehus

Jeg var på besøg hos en kammerat som allerede dampede på det tidspunkt (06 2012). Han forslog at jeg lagde cigaretterne ud i bilen og kun dampede på en af hans e-cig´s den aften. Dagen efter bestilte jeg mit første e-cig sæt. De ankom 12/6 2012, og jeg lavede et "clean cut". Siden den dag har jeg aldrig røget en cigaret. Jeg foretog efter tre måneder et forsøg. Jeg bad min kone fylde to 10 ml flasker med væske. En med nikotin, og en uden. Min kone havde markeret flaskerne, så kun hun vidste hvilken der var med nikotin, og hvilken der var uden. Da jeg havde tømt flaske nummer 1 skulle jeg så dampe flaske nummer to. Der var for mig ingen forskel, hvorfor jeg efter de tre måneder valgte helt at droppe nikotinen.

Kære politikere

Jeg synes at politikerne blander sig i noget de skulle blande sig uden om. At unge under 18 begynder at dampe er ikke et politisk problem....... det er et forældreproblem.
Det må til enhver tid være forældrenes opgave at sørge for at deres egne børn ikke begynder at ryge, drikke, dampe eller "what ever" før de er myndige.
Da jeg gik i folkeskole skulle vi have en skriftlig tilladelse hjemmefra for at måtte ryge på skolen (1977-1987) ......... det var squ da ikke noget der skulle en politisk tilladelse til. Jeg synes vores politikere spilder deres tid på ting som ikke vedrører dem. Måske er det fordi de på den måde får det til at fremstå som om at de rent faktisk får gennemført noget. Men faktum er at det er en sutteklud......... Ved at beskæftige sig med småting og indblanding i folks private gøren og laden, så er der jo desværre ikke tid til at få løst de virkelige problemer. Dem der i sidste ende kan koste stemmer!