Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

aage parholt

Røg siden jeg var 9 år, har nok prøvet alt for at kunne stoppe ( akupunktur-plaster-nicorette spray og tyggegummi-kold tyrker ) men faldt altid tilbage på smøgerne.
Som min datter og hustru sagde, jeg var den eneste de kendte, der kunne ryge i brusebadet, samt på svømmeturen.
Efter jeg havde læst, især engelske forum januar 2013 og kunne se at rigtig mange opgav smøgerne til fordel for dampen.
Juni 2013 købte jeg nogle e-cigaretter der lignede cigaretter med en tank med væger til at opsuge vædsken :) købte dertil 3 e-vædsker ( tobak-jordbær-lakrids ) Sagde til mig selv at jeg ville dampe i 1 uge uden cigaretter, hehe nok ingen der troede på det, heller ikke mig selv. Efter en uge tændte jeg en smøg, sagde at hvis første hvæs ikke smagte godt, ville jeg droppe smøgerne 1 måned. Den smagte ad helvedet til, og smøgerne er droppet på 6 år nu.
Har stadig KOL, men lugtesans og smag er blevet forbedret og vil mene min KOL er i bero eller kun lidt forværret, hvad den ikke ville have været om jeg havde røget 109.500 smøger de sidste 6 år.

At damp udstyret i de sidste 6 år, har undergået en udvikling til det bedre, kan vi alle takke de tidligere dampere for, i dag er damp nok det mest effektive system der findes i nikotin aflevering, uden 4000 giftige forbrændings tilsatser samt uden saltsyre ( nicorette spray ), et system dampere har været med til at udvikle uden at medicinal og tobak's industrien har haft nogen indflydelse ( andet end de politisk og økonomisk har gjort alt for at forbyde dampen )

Ville stadig være ryger i dag, hvis ikke jeg var begyndt at dampe

Kære politikere

Om der fandtes en pille der kunne kurere kræft i 20% af alle tilfælde, ville alle godkende denne pille. Penge til medicinal og skat :) Jubiii
Derfor forstår jeg ikke at politikerne undersøger damp lidt bedre , indrømmet inhalere ren luft ville jo være bedre, men undersøgelser siger det er sundere og bedre for helbreddet end at ryge. Ved der ikke er så mange penge til sundhedsstyrelsen og en stramtandet dame, men det eneste vi dampere ønsker, er at forbedre vores levevilkår, får vi nogle år ekstra her på jorden, måske ikke. Bare dejligt at min livskvalitet er blevet væsentligt bedre takket dampen :)