Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Simon Wichmann Rasmussen

Det var egentlig meningen at jeg skulle stoppe her til januar 2020 men nu fik jeg en ordenlig vape lige før december så jeg trappede ned fra 16-20 smøger ned til 3 samme dag.
nu tættere vi kommer på januar nu nemmere har jeg ved at holde op med de "rituelle" smøger som når jeg lige står op eller når jeg går i seng, men alle smøger imellem dem er jeg stoppet helt med.
Vaping er det ultmative hjælp til røgstop for mig personligt.

Kære politikere

Jeg syntes ikke i skal fratge os vores nydelser helt endnu. jeg er nu blevet røgfri og hvis jeg bliver tvunget til at dampe med tobak smag bliver jeg nok mere firstet til at skulle ryge rigtige smøger igen. jeg er ret tildfreds med at selv kunne vælge min smag. det ville nok være klogere at skulle fokusere mere på cigeretterne end det der skader mindre. og hvis det nu er fordi i har læst nyheder om de dødsfald der har været i USA så skal i evt. finde nogle bedre kilder end FOX news da de har midsket historien. Det der skabte dødsfald i USA var e-væske/pods fra det sorte marked med THC der skabte uro i lungerne da de ikke var reguleret og solgt til alt for få penge. (bare stof til eftertanke)