Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Michael Taasing Nielsen

Det lyder ånsvagt, men jeg valgte ikke at købe flere cigaretter. Jeg havde dog i starten ret tit lyst til at ryge, men var standhaftig og gjorde det ikke. Men blev så introduceret for en dampende, og begyndte med i istedet for cigaretter. Kort efter, kiggede jeg efter at blande selv. I starten blev der tilsat menthol til tobaksmagen, men blev hurtigt interesseret i æble og jordbær smag, og det var i takt med at nikotin styrken faldt til i nærheden af 3-4.5 mg. Og samtidig med det blev jeg glad for større tanke, som var direkte til lunge og ikke mund til lunge.
Jeg har snart prøvet de fleste store SMOK tanke, tfv8 12, og nu har jeg den absolut bedste SMOK har lavet TFV16. Jeg har prøvet mange andre store tanke gennem tiden, men 16'ern er unik i min optik. Og nu er man jo nødt til at købe fra udlandet, for at få brændere til den.
Jeg har i øvrigt ingen problemer med mit helbred, og er ikke så ramt af influenza, som jeg var den gang jeg røg cigaretter.

Kære politikere

Jeg ser det som er afgørende problem, at man anerkender udsagn fra diverse lægee, såkaldte professorer m.m. som ikke kan redegøre for deres udsagn, og ej heller tåler at bliver konfronteret offentligt i pressen og tv-debatter. Samt at anerkendte læger, som udtaler sig eller har udtalt sig positivt om e-damp, pludselig bliver gjort stille.f.eks overlægen fra Gentofte lungeklinik, som pludselig ikke var der mere, og ikke vil udtale sig til nogen om damp, hvorfor mon?