Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Jeff Kragh

Gennem de 17 års rygning skiftede jeg til damp, da jeg blev klar over jeg havde vejrtrækningsproblemer når jeg sov. Efter jeg har skiftet til damp har jeg ikke længere tilnærmelsesvis de samme problemer!
Min familie er lykkelige over skiftet. Selv i hjemmet er der sket positive forandringer, dette er i forbindelse med lugtgener samt røgen fra cigaretterne generet min hund voldsomt. Nu er det blevet meget bedre at være mig, jeg har i årevis forsøgt at ligge smøgerne på hylden uden held. Da jeg begyndte at dampe stoppede jeg omgående med cigaretterne!

Jeg håber derfor ikke vi skal jages af regeringen for det langt bedre alternativ til tobakken!
Det jeg mener er at jeg IKKE ønsker smagen af tobak i min damp, da jeg damper for ikke at ryge smagen af tobak!

Kære politikere

Mange ting er i dag et centralt valg om sundhed fra regeringernes side, i et demokratisk samfund som Danmark er mener jeg der stadig skal være plads til det enkelte individs eget valg. At dampe er et valg jeg har taget, fordi det bringer mig en form for glæde som jeg i mange år fandt i tobaksrygning. Grundet et forværrende helbred måtte jeg stoppe med at ryge cigaretter efter 17 år, og gentagne forsøg på at stoppe uden held. Nu har jeg fundet et alternativ og ryger ikke længere tobak, deraf har jeg allerede efter kort tid kunne mærke en kæmpe forskel. Jeg håber derfor ikke at vi skal jages af regeringen for det langt bedre alternativ til tobakken.

Det jeg mener er at jeg IKKE ønsker smagen af tobak i min damp, da jeg damper for ikke at ryge smagen af tobak!