Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Signe Langen

Jeg har flere gange tidligere prøvet at stoppe med at ryge, men da motivationen ærligt talt ikke har været i top, har jeg ikke kunne undvære cigaretterne.
Da jeg på grund af min tiltagende gigt for nyligt måtte købe en lille bil, tænkte jeg, at det var på tide at, hvis ikke holde helt op, så skære kraftigt ned på smøgerne, for at have råd til bilen.
Da jeg tidligere har prøvet diverse nicotinprodukter uden held, tænkte jeg, at jeg nu ville give dampen chancen - og det er helt klart vejen frem for mig! Fra den ene dag til den anden gik jeg fra ca. 20 til ca. 5 cigaretter om dagen!
På længere sigt vil jeg selvfølgelig gerne stoppe helt med cigaretterne, men i første omgang er jeg ovenud tilfreds med at have skåret så drastisk ned, uden på nogen måde at savne de mange smøger hver dag.
Jeg har faktisk tidligere smagt en e-cigaret med tobakssmag, og det var slet ikke mig. Men da jeg denne gang prøvede at købe lidt forskellige frugtsmage, var det en helt anden oplevelse, som jeg helt sikkert vil fortsætte med.
Hvis ikke det fremover vil være muligt at købe den slags smage, så er jeg ret sikker på, at jeg desværre vil ende med at ryge cigaretter "på fuld tid" ugen...