Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Stefan Merrild

Kæresten blev planlagt gravid og havde meget svært ved at stoppe med at ryge under graviditeten. Grundet manglende viden om Ecigaretter, og da egen læge grundet lige lidt viden ikke turde anbefale hende at dampe. Måtte hun gå de første 6 måneder af graviditeten som ryger uden held med at stoppe. Omkring de 6 måneder prøvede hun en kold tyrker (altså stoppe helt). Hun brød sammen af hormoner og abstinenser efter 2 dage og det var her jeg gav hende en ecigaret samt en til mig selv. Vi har begge 2 ikke røget 1 cigaret siden? Nu efter halvandet år. Begge føler os mere sunde og gladere end nogensinde. I øvrigt faldt min kærestes blodtryk efter overgang til ecigaretter og jordemoderen kunne hører mere rolig hjerterytme på barnet, som kom til verden sundt og raskt. Vi har begge Mere energi bedre luft. Hosten er væk. Blodomløbet og smagsløg forbedret. Og savner aldrig cigaretterne.

Kære politikere

Der bør lyttes til den objektive evidensbaserede uafhængige forskning og skelnes mellem fake news og reel forskning. Samtidig bør ecigaretter altid holdes op imod tobak når der ses på skadelighed. Der bør lyttes til de mange ecigaret-brugere, der fortæller om hvor stor en forskel ecigaretter har gjort for dem via rygestop.

Jeg ser smag og der store udvalg af forskellige elektroniske apparater mm. Som en stor fordel i at få folk til at konvertere fra røg til damp. Jeg ser Hvordan flere skal igennem en håndfuld forskellige smage og eller apparater for at finde det der fungere for dem da der kan være stor forskel på smag er subjektivt. Smag i damp er især med til at gøre damp mere attraktiv end rygning. Det smager bedre dufter bedre og du kan skifte smag når du bliver træt af en anden smag. I virkeligheden er det brede og alsidigere marked med til at gøre ecigaretter langt mere attraktiv og spændende at dampe end at ryge. Det får en til at holde momentum under er rygestop.

Jeg synes det er ærgeligt at kulturen omkring ecigaretter bliver mere og mere fyldt med angst og foragt, og det skyldes ikke mindst de mange fake news og skræmmekampagner betalt på den ene eller anden måde af tobaksindustrien eller medicinalindustrien. Danskerne bør oplyses med fakta således flere vil gå fra røg til damp. Måske man skulle lytte til andre end Charlotte Pisinger som jeg mener har for mange interessekonflikter til at bør udtale sig, især som den primære brugte kilde.